Levering av tjenesten

Vi leverer gulvarbeider i henhold til vårt beste praksis rammeverk. Det sikrer deg som kunde at du vet hva du får, hva det koster samt når- og hvordan det blir levert.

Vi mener at ethvert vellykket oppdrag er basert på en ryddig bestillings- og leveranseprosess. Derfor har vi et bestemt løp som vi bruker for alle våre kunder.

Innhenting av tilbud

Når du tar kontakt med oss vil du ha to valg:

  1. Du kan bestille en gratis befaring. Deretter vil du få et tilbud på e-post.
  2. Du kan bestille et tilbud uten forutgående befaring.

Det er smart av deg å lese deg opp på nettsiden på forhånd – ikke minst når det gjelder hvilken type behandling du ønsker. Du finner informasjon om alle våre behandlinger her.

Bestilling

Når du har fått tilbudet og synes at alt ser glimrende ut, kan du gjøre to ting – enten akseptere tilbudet elektronisk ved å bekrefte tilbake «tilbud aksepteres» i samme mail du fikk tilbudet, eller ved å sende en e-post til post@gulvleggeren.no med aksept av tilbudet (husk å henvise til tilbudsnummeret).

Avtale oppstart

Straks vi får beskjed om at du har akseptert tilbudet, tar vi kontakt og avtaler oppstartstid. Da får du også vite hvor mange dager vi regner med å bruke på ferdigstillelse.

Oppstart

Et par dager før oppstartsdato blir du oppringt av oss og vi bekrefter da oppstartsdatoen og gjør avtale med deg om oppmøtetid, nøkler m.m.

Overlevering og betaling

Vi starter oppdraget og gjennomfører som avtalt. Siste dagen vi er hos deg kan du enten avtale med oss at du betaler med VIPPS eller så betaler du tilsendt faktura.

Oppdraget skal betales senest samme dag som det ferdigstilles.

Du vil også få e-post med oss med informasjon om renhold og noen spesielle forholdsregler som er lurt å følge den første uka.

Referanse?

Synes du vi er verdt en referanse blir vi veldig glade for det. Du får informasjon om hvor du legger inn referansen i e-posten du får ved ferdigstillelse.

Er det noe vi kan gjøre bedre derimot, håper vi du gjør oss oppmerksomme på det via post@gulvleggeren.no. Vi setter stor pris på det  når noen tar seg tid for å hjelpe oss å bli bedre.

Share